Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Γαλλία: Λε Πεν «ψηφίζει» ο Εθνικός Συναγερμός παρά τις απώλειες
[Η Ναυτεμπορική]: Γαλλία: Λε Πεν «ψηφίζει» ο Εθνικός Συναγερμός παρά τις απώλειες

[Η Ναυτεμπορική]: Γαλλία: Λε Πεν «ψηφίζει» ο Εθνικός Συναγερμός παρά τις απώλειες

Τα καταστροφικά πρόσφατα αποτελέσματα του ακροδεξιού Εθνικού Συναγερμού της Μαρίν Λε Πεν στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας, θα μπορούσαν να αναδείξουν μια κρίση ηγεσίας στο RN (Rassemblement National). Όπως έδειξε όμως η διάσκεψη του κόμματος το Σαββατοκύριακο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι ακόμα πολύ μακρινό.

Κατά τη διάσκεψη, δεν φάνηκε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Politico «ούτε ίχνος ανταρσίας». Αντ’ αυτού, τα μέλη του RN, δήλωσαν τη φανερή τους στήριξη στην Μαρίνε Λε Πεν.

«Είναι η μόνη υποψήφια για εμάς, την υποστηρίζουμε πλήρως», δήλωσε ο Λέο Καμί, φοιτητής και μέλος του κόμματος. «Η Μαρίν Λε Πεν είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις και η τρίτη της θητεία στην προεδρία θα είναι η σωστή».

«Είναι ειλικρινής, δεν είναι επιτηδευμένη όπως άλλοι», δήλωσε η Άννι, μια συνταξιούχος ιδιοκτήτρια καταστήματος που δεν ήθελε να της δώσει το επώνυμό της φοβούμενη κριτική από γείτονες.

Στις περιφερειακές εκλογές τον περασμένο μήνα, οι σύμμαχοι της κυρίαςΛε Πεν απέτυχαν να αποκτήσουν τον έλεγχο οποιασδήποτε περιφέρειας, προκαλώντας ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον οι προσπάθειές της να φέρει το κόμμα πιο κοντά στο κέντρο διώξουν τους παραδοσιακούς ακροδεξιούς ψηφοφόρους.

Επιμονή στο σχέδιο

Στην τελική ομιλία της στα μέλη του κόμματος την Κυριακή, η Λε Πεν επέμεινε ότι το RN θα συνεχίσει να κάνει «άνοιγμα» σε όσους βρίσκονται πέρα ​​από την ακροδεξιά σε μια προσπάθεια να διευρύνει τη βάση του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!