Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΦΣΘ: Η 15η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου την Τετάρτη 21 Απριλίου
[Η Ναυτεμπορική]: ΦΣΘ: Η 15η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου την Τετάρτη 21 Απριλίου

[Η Ναυτεμπορική]: ΦΣΘ: Η 15η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου την Τετάρτη 21 Απριλίου

Η 15η εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με κεντρικό μήνυμα «Σώζουμε ζωές, είναι στο αίμα μας», σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, από τις 14:30 έως τις 18:00.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175) και είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.), αλλά και για φίλους και γνωστούς.

Ο Σύλλογος διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας ενάντια στη λοίμωξη COVID-19, ενώ όσοι προσέρχονται πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός και συνεπώς ΟΛΟΙ μπορούν να έλθουν και να αιμοδοτήσουν.

«Ακόμη μία αιμοδοσία στο ενεργητικό μας, ακόμη μια φορά οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή. Εκτός όλων των άλλων που κάνουμε καθημερινά ως κομμάτι της λειτουργίας των φαρμακείων μας, στηρίζουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, συμμετέχουμε ενεργά στην καταπολέμηση της πανδημίας βοηθώντας στον προγραμματισμό του εμβολιασμού και τη διανομή των αυτοδιαγνωστικών τεστ, ενώ παράλληλα δεν παραλείπουμε να δώσουμε ακόμα και το αίμα μας για να σωθεί μία ζωή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!