Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Foreign Policy: Ο Ερντογάν μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας
[Η Ναυτεμπορική]: Foreign Policy: Ο Ερντογάν μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας

[Η Ναυτεμπορική]: Foreign Policy: Ο Ερντογάν μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας

Στο μικροσκόπιο δημοσιογράφων και δημοσιολόγων, ήδη από το 2019, βρίσκονται οι εξελίξεις σχεττικά με τις τουρκικές γενικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για το 2023. Αυτό συμβαίνει επειδή το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) υπέστη ταπεινωτικές ήττες στις δημοτικές εκλογές, στα μεγάλα πληθυσμιακά κέντρα της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η δημοτικότητα του ΑΚΡ κινείται σε μια μέση κατάσταση, ακόμη και αν ο Ερντογάν διατηρεί τον έλεγχο των πολιτικών θεσμών της Τουρκίας και των μέσων ενημέρωσης.

Παράλληλα, η αποδοχή του Τούρκου προέδρου μεταξύ των νέων βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

Ο Ερντογάν μπορεί πράγματι να είναι ευάλωτος,αλλά όχι απαραίτητα με τον τρόπο που πιστεύουν οι περισσότεροι. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου Foreign Policy,

Όπως αναφέρεται, τους τελευταίους μήνες, δημοσιοποιήθηκε μια σειρά βίντεο στα οποία ο Τούρκος ηγέτης δεν είχε καλή εμφάνιση. Ορισμένα από αυτά δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο άλλα, αλλά όλα μαζί εγείρουν κάποια προφανή ερωτήματα σχετικά με την υγεία του. Σε ένα από αυτά, για παράδειγμα, ο πρόεδρος φαίνεται να χρειάζεται τη βοήθεια της γυναίκας του για να ανέβει μία σκάλα. Σε ένα άλλο, στο μαυσωλείο του ιδρυτή της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ δείχνει ζαλισμένος ενώ, σε ένα ακόμη, φαίνεται να μπερδεύει τα λόγια του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!