Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Folli Follie: Στις 5 Ιουνίου εγκρίνεται η εκκαθάριση της ασιατικής θυγατρικής
[Η Ναυτεμπορική]: Folli Follie: Στις 5 Ιουνίου εγκρίνεται η εκκαθάριση της ασιατικής θυγατρικής

[Η Ναυτεμπορική]: Folli Follie: Στις 5 Ιουνίου εγκρίνεται η εκκαθάριση της ασιατικής θυγατρικής

Αύριο, 5 Ιουνίου θα λάβει χώρα η γενική συνέλευση των εταίρων της εδρεύουσας στο Χονγκ Κονγκ θυγατρικής της Folli Follie «FF Group Sourcing Limited» (στην οποία κατέχει το 99,9% του μετοχικού κεφαλαίου), όπου θα αποφασιστεί η θέση της FF Group Sourcing Limited, υπό την οποία ενοποιούνται τα οικονομικά αποτελέσματα του υπο-ομίλου APAC, σε εκούσια εκκαθάριση.

Οι κ.κ. Derek Lai Kar Yan και Ben Yip της Deloitte Touche Tohmatsu (Hong Kong), σύμφωνα με τη μητρική εταιρεία, θα οριστούν εκκαθαριστές, γεγονός που διασφαλίζει τη βέλτιστη διαχείριση της εναπομείνασας αξίας εντός του υπο-ομίλου APAC, καθώς και την αγαστή συνδρομή στο πλαίσιο του εν εξελίξει διαχειριστικού ελέγχου και των εν γένει ερευνών από τις δικαστικές και εποπτικές αρχές.

Η εν λόγω απόφαση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας και των διεθνών δραστηριοτήτων της. Η Folli Follie θα εργαστεί από κοινού με τους εκκαθαριστές της FF Group Sourcing Limited, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση της εκμετάλλευσης του χαρτοφυλακίου σημάτων της εταιρείας στην περιοχή APAC και την ομαλή μετάβαση των συναφών δραστηριοτήτων σε υγιή πλέον βάση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!