Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: FF: Να μην προχωρήσει η εκκαθάριση της ασιατικής θυγατρικής ζητεί ο Δ. Κουτσολιούτσος
[Η Ναυτεμπορική]: FF: Να μην προχωρήσει η εκκαθάριση της ασιατικής θυγατρικής ζητεί ο Δ. Κουτσολιούτσος

[Η Ναυτεμπορική]: FF: Να μην προχωρήσει η εκκαθάριση της ασιατικής θυγατρικής ζητεί ο Δ. Κουτσολιούτσος

Με ανοιχτή επιστολή του προς το ΔΣ της Folli Follie, ο βασικός μέτοχος επανέρχεται στις εξελίξεις γύρω από το μέλλον της εταιρείας και ζητά από το ΔΣ να μην προχωρήσει στις διαδικασίες εκκαθάρισης του βραχίονα του ομίλου Folli Follie στην Ασία.

Παραβλέποντας τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η δραστηριότητα στην Ασία αποτέλεσε το επίκεντρο του μεγάλου σκανδάλου στον όμιλο, αναφέρει ότι «αυτή αποτέλεσε την ατμομηχανή του ομίλου, δημιουργώντας κατά τα 15 χρόνια λειτουργίας της από το μηδέν ίδια κεφάλαια 600 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα κεφάλαια αυτά τα διέθεσε απλόχερα για να χρηματοδοτεί όλες ανεξαιρέτως τις εταιρείες του ομίλου, συμπεριλαμβανομένης της μητρικής της, χορηγώντας αφειδώς τα παραγόμενα από αυτήν εμπορεύματα με πίστωση τιμήματος, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει απαιτήσει από τις εταιρείες την εξόφληση των οφειλών τους». Δυστυχώς, όπως λέει, τα τελευταία δύο χρόνια η διοίκηση της Folli Follie έχει επιλέξει να οδηγήσει σε μαρασμό τόσο την παραγωγική, όσο και την εμπορική της δραστηριότητα.

Θεωρεί ότι το αποφασισθέν κλείσιμο του ασιατικού βραχίονα της εταιρείας θα επιφέρει τελειωτικό χτύπημα, την ώρα που ανοίγουν τα καταστήματα στην Ιαπωνία και στην Κίνα με τους ανταγωνιστές του δικτύου να έχουν ήδη πετύχει πωλήσεις που κυμαίνονται από 50% έως 100% του περσινού τζίρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!