Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο Φάνης Χριστοδούλου πρόεδρος της ΕΟΚ
[Η Ναυτεμπορική]: Ο Φάνης Χριστοδούλου πρόεδρος της ΕΟΚ

[Η Ναυτεμπορική]: Ο Φάνης Χριστοδούλου πρόεδρος της ΕΟΚ

Ο Φάνης Χριστοδούλου είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, στη διοίκηση Πρωτοδικείου που ορίστηκε.

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση για τον ορισμό του προέδρου, από την οποία αποχώρησε ο Γιώργος Βασικαλόπουλος και τα μέλη που πρόσκεινται σε αυτόν, τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ, δηλαδή οι προσκείμενοι σε Λιόλιο και Φασούλα, συνέχισαν την τηλεδιάσκεψη και προχώρησαν στην ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο, με 9 ψήφους υπέρ και μία κατά.

Μάλιστα, σκοπεύουν να στείλουν τα αποτελέσματα στο Πρωτοδικείο, παρά τις ενστάσεις του απερχόμενου προέδρου, καθώς η πλευρά Βασιλακόπουλου δεν υπήρχε απαρτία και είναι παράνομη η ανάδειξη του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ, απόντων εκείνου και των μελών που αποχώρησαν.

Εκτός του Χριστοδούλου, τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ που συνέχισαν τη συνεδρίαση ανέδειξαν σε Α΄ αντιπρόεδρο τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, σε Β’ αντιπρόεδρο τον Ντίνο Νικολόπουλο, σε γενικό γραμματέα τον Ευθύμη Ρεντζιά, σε ταμία τον Μπάμπη Μαρκάκη και σε ειδικό Σύμβουλο τον Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!