Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Facebook και Instagram θα επιτρέπουν σε χρήστες να κρύβουν likes
[Η Ναυτεμπορική]: Facebook και Instagram θα επιτρέπουν σε χρήστες να κρύβουν likes

[Η Ναυτεμπορική]: Facebook και Instagram θα επιτρέπουν σε χρήστες να κρύβουν likes

H εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών του Facebook, Instagram, φέρνει στους χρήστες την επιλογή να κρύβουν τον αριθμό των likes σε αναρτήσεις τους, και η αλλαγή αυτή, όπως γράφει το Reuters, σχετικά σύντομα θα έρθει και στο Facebook, μετά από χρόνια δοκιμών με σκοπό τη μείωση της πίεσης στους χρήστες για τη χρήση των υπηρεσιών τους.

Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να κρύβουν τα likes σε όλες τις αναρτήσεις στο feed τους και στα δικά τους posts. Και οι δύο επιλογές θα είναι διαθέσιμες στο Facebook μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ανέφερε την Τετάρτη σε ανακοίνωσή του το Instagram.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, o επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοζέρι, είπε ότι σκοπός ήταν να δοθεί στους ανθρώπους ο έλεγχος πάνω στις εμπειρίες τους στην εφαρμογή. Όπως σημείωσε, οι δοκιμές της πλατφόρμας πάνω στην απόκρυψη του αριθμού των likes δεν έδειξαν ιδιαίτερες αλλαγές στην ψυχολογική ευημερία των χρηστών, μα είχαν πολώσει τη συζήτηση πάνω στο θέμα.

Όπως αναφέρει το Reuters, το Instagram πρόσφατα δοκίμασε να δώσει σε έναν μικρό αριθμό χρηστών παγκοσμίως την επιλογή της εναλλαγής μεταξύ της προβολής του αριθμού των likes και της απόκρυψής τους. Στο σχετικό blogpost, η εταιρεία είπε ότι κάποιοι χρήστες το έκριναν επωφελές, ενώ άλλοι ενοχλήθηκαν από την απώλεια του αριθμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!