Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Το Facebook δημιουργεί Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών
[Η Ναυτεμπορική]: Το Facebook δημιουργεί Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

[Η Ναυτεμπορική]: Το Facebook δημιουργεί Instagram για παιδιά κάτω των 13 ετών

«Έχουμε αναγνωρίσει την εργασία των νέων ως προτεραιότητα για το Instagram και την έχουμε προσθέσει στη λίστα προτεραιότητας H1», αναφέρει μια εσωτερική ανάρτηση Instagram που αποκτήθηκε από το BuzzFeed News. Τα στελέχη στο Instagram σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μια έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής κοινής χρήσης φωτογραφιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά κάτω των 13 ετών, σύμφωνα με μια εσωτερική ανάρτηση της εταιρείας που ελήφθη από την BuzzFeed News.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι προχωρώντας μπροστά, έχουμε προσδιορίσει τη δρατηριότητα των νέων ως προτεραιότητα για το Instagram και την έχουμε προσθέσει στη λίστα προτεραιότητας H1», έγραψε ο Vishal Shah, αντιπρόεδρος του προϊόντος στο Instagram.

«Θα οικοδομήσουμε έναν νέο πυλώνα νεολαίας εντός της κοινότητας διαμοιρασμού των προϊόντων για να επικεντρωθούμε σε δύο πράγματα:

(α) να επιταχύνουμε την ακεραιότητα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας για να διασφαλίσουμε την ασφαλέστερη δυνατή εμπειρία για τους εφήβους και

(β) να δημιουργήσουμε μια έκδοση του Instagram που επιτρέπει σε άτομα κάτω των την ηλικία των 13 ετών για ασφαλή χρήση του Instagram για πρώτη φορά».

Η τρέχουσα πολιτική Instagram απαγορεύει σε παιδιά κάτω των 13 ετών να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το έργο θα επιβλέπεται από τον Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram, και με επικεφαλής τον Pavni Diwanji, αντιπρόεδρο που εντάχθηκε στη μητρική εταιρεία Facebook τον Δεκέμβριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!