Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: «EXPO 2020»: Παγκόσμια πλατφόρμα εκκίνησης για τις επιχειρήσεις
[Η Ναυτεμπορική]: «EXPO 2020»: Παγκόσμια πλατφόρμα εκκίνησης για τις επιχειρήσεις

[Η Ναυτεμπορική]: «EXPO 2020»: Παγκόσμια πλατφόρμα εκκίνησης για τις επιχειρήσεις

Επ’ευκαιρία της τελετής έναρξης της Παγκόσμιας Έκθεσης Expo 2020 στο Ντουμπάι, η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα πραγματοποίησε webinar στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, με θέμα “EXPO 2020″ Inspiration, Empowerment, Endless Support, τίτλο εμπνευσμένο από το όραμα και τις αξίες που μετέδωσε ο αείμνηστος σεϊχης Ζάγιεντ Μπιν Σουλτάν Αλ Ναχιάν, ιδρυτής των ΗΑΕ.

Στο webinar συμμετείχαν ως ομιλητές η επιτετραμμένη της Πρεσβείας των ΗΑΕ κα Ιμάν Αλζεγιούντι, η εντεταλμένη σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Enterprise Greece, κα Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, η οποία διατελεί και αναπληρώτρια γενική επίτροπος της Ελλάδας στην Expo 2020 Dubai, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γενναδείου Βιβλιοθήκης και πρώην Πρέσβης της Ελλάδος στα ΗΑΕ Dr Αικατερίνη Μπούρα και ο κος Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος, Iδρυτής και CEO του Ομίλου Εταιρειών Polygreen και περισσότεροι από 20 Έλληνες επιχειρηματίες από διάφορους τομείς.

Στη διάρκεια της εναρκτήριας ομιλίας της, η επιτετραμμένη της Πρεσβείας αναφέρθηκε στην έναρξη της “EXPO 2020″ , “Connecting Minds, Creating the Future”, η οποία άνοιξε τις πύλες της την 1η Οκτωβρίου 2021 και συνέπεσε με την 50ή επέτειο της ίδρυσης των ΗΑΕ. Όπως σημείωσε η κα Αλζεγιούντι, η Expo 2020 είναι μία παγκόσμια πλατφόρμα εκκίνησης για τις επιχειρήσεις, ανοίγει νέες αγορές και ευκαιρίες για κάθε επισκέπτη από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και περιλαμβάνει μακροπρόθεσμα επιχειρηματικά προγράμματα τα οποία βοηθούν στην προσέλκυση επενδύσεων, στη σύναψη συμφωνιών και στην ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!