Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Έξυπνα γυαλιά και από την Xiaomi
[Η Ναυτεμπορική]: Έξυπνα γυαλιά και από την Xiaomi

[Η Ναυτεμπορική]: Έξυπνα γυαλιά και από την Xiaomi

Αυτά είναι τα έξυπνα γυαλιά που θα ρίξει σύντομα στην αγορά η Xiaomi.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την κυκλοφορία των έξυπνων γυαλιών που φέρουν την υπογραφή της Facebook και της Ray-Ban η Xiaomi παρουσίασε το δικό της αντίστοιχο προϊόν δείχνοντας ότι έχουμε μπροστά μας ένα νέο τομέα ανταγωνισμού στη βιομηχανία της τεχνολογίας.

Το ζευγάρι γυαλιών της Xiaomi δεν «πατά» στον τομέα του σχεδιασμού και της αισθητικής πάνω σε κάποιο μοντέλο γυαλιών που κυκλοφορεί στην αγορά όπως τα γυαλιά της Facebook και ακολουθεί πιο κλασικά μοτίβα. Το ζευγάρι γυαλιών της Xiaomi ζυγίζει μόλις 28 γραμμάρια και αποτελείται από 497 διαφορετικά μέρη ανάμεσα στα οποία μικροσκοπικούς αισθητήρες και επικοινωνιακά συστήματα που σύμφωνα με την εταιρεία τα καθιστά «κάτι περισσότερο από μια δευτερεύουσα οθόνη».

Η βασική διαφορά των γυαλιών της Xiaomi από αυτά της Facebook είναι ότι χρήστες των γυαλιών μπορούν να βλέπουν γραφικές απεικονίσεις επαυξημένης πραγματικότητας χωρίς να χάνουν την οπτική τους επαφή με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται ή κινούνται. Ο χρήστης των γυαλιών μπορεί να καταγράφει φωτογραφίες και βίντεο τα οποία να μοιράζεται στα social media. Θα μπορεί να βλέπει μπροστά στα μάτια του κάθε είδους μηνύματα και ειδοποιήσεις και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα γυαλιά δείχνουν στον χρήστη τους τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!