Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Η Ευρώπη Από Ψηλά»
[Η Ναυτεμπορική]: «Η Ευρώπη Από Ψηλά»

[Η Ναυτεμπορική]: «Η Ευρώπη Από Ψηλά»

Ελβετία

Η Ευρώπη είναι έτοιμη να έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Το National Geographic προσφέρει μια διαφορετική προοπτική στο πολιτισμικό μωσαϊκό της Ευρώπης, με τον νέο κύκλο της σειράς-ντοκιμαντέρ «Η Ευρώπη Από Ψηλά», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Μέσα από εκπληκτικές εναέριες λήψεις, τα έξι νέα επεισόδια της σειράς προσφέρουν στους τηλεθεατές ένα μοναδικό οπτικό ταξίδι σε έξι νέους προορισμούς, αναδεικνύοντας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πολιτιστικά και γεωγραφικά ορόσημα σε Ιρλανδία, Νορβηγία, Κροατία, Πορτογαλία, Ισλανδία και Ελβετία. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.00, αποκλειστικά στο National Geographic. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

«Η Ευρώπη Από Ψηλά» παρουσιάζει εντυπωσιακές εναέριες λήψεις, που αποκαλύπτουν με μοναδικό τρόπο πώς η παράδοση, η μηχανική και τα θαύματα της φύσης έχουν διαμορφώσει την Ευρωπαϊκή ήπειρο, σχηματίζοντας, ταυτόχρονα, ένα δυναμικό πορτρέτο της κάθε περιοχής και των ανθρώπων που ζουν σε αυτές.

Τα επεισόδια του νέου κύκλου

Ιρλανδία: Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Μέσω εναέριων λήψεων, αποκαλύπτεται η τεχνολογία σε ένα από τα πιο μοντέρνα γήπεδα της Ευρώπης. Κάμερες πετούν πάνω από το εντυπωσιακό Deer Rut του Δουβλίνου και ακολουθούν μια ομάδα που προσπαθεί να σώσει τις προστατευόμενες γκρι φώκιες στην ακτογραμμή της Ιρλανδίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!