Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ευρωαγορές: Ήπιες απώλειες στο ξεκίνημα της συνεδρίασης
[Η Ναυτεμπορική]: Ευρωαγορές: Ήπιες απώλειες στο ξεκίνημα της συνεδρίασης

[Η Ναυτεμπορική]: Ευρωαγορές: Ήπιες απώλειες στο ξεκίνημα της συνεδρίασης

Οι ευρωπαϊκές μετοχές κινούνται χαμηλότερα στις πρώτες συναλλαγές, βρισκόμενες σε πορεία να καταγράψουν τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες απώλειες μετά το μαζικό sell-off τον Μάρτιο, καθώς τα νέα lockdowns για την ανακοπή του 2ου κύματος του κορωνοϊού, εξανεμίζει τις ελπίδες για τις προοπτικές της οικονομικής ανάπτυξης.

Ο Euro STOXX 600 υποχωρεί 0,19%, με τον τεχνολογικό κλάδο να ασκεί πιέσεις, μετά τις χθεσινοβραδινές ανακοινώσεις των καλύτερων των προσδοκιών οικονομικών αποτελεσμάτων για το γ΄ τρίμηνο του 2020, των Big Tech της Wall Street.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης βαδίζει για συνολικές εβδομαδιαίες απώλειες άνω του 6% στη χειρότερη εβδομάδα μετά τη βύθιση 18% στα μέσα Μαρτίου.

Οι μετοχές των προμηθευτών της Apple, AMS, Dialog Semiconductor και Infineon Technologies, σημειώνουν απώλειες μετά την καθυστερημένη κυκλοφορία των νέων iPhone 5G, η οποία οδήγησε τους καταναλωτές να αναβάλουν την αγορά νέων συσκευών.

Η μετοχή της Air France-KLM σημειώνει απώλειες σχεδόν 2% μετά την δημοσίευση ζημιών 1,05 δισ. ευρώ για το προηγούμενο τρίμηνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!