Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΒΕΘ: «Υιοθετήθηκε» χώρος κοινόχρηστου πρασίνου στην Πλατεία Δικαστηρίων
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΒΕΘ: «Υιοθετήθηκε» χώρος κοινόχρηστου πρασίνου στην Πλατεία Δικαστηρίων

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΒΕΘ: «Υιοθετήθηκε» χώρος κοινόχρηστου πρασίνου στην Πλατεία Δικαστηρίων

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης,“υιοθέτησε” χώρο κοινόχρηστου πρασίνου στην Πλατεία Δικαστηρίων σε μία προσπάθεια αναβάθμισης του αστικού πρασίνου της Θεσσαλονίκης, όπως υποστηρίζει σε σχετική ανακοίνωση.

Η αναβάθμιση του αστικού πρασίνου της Πλατείας Δικαστηρίων με στόχο την ευρύτερη αναβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής, αποτέλεσε το επίκεντρο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα την δενδροφύτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ δώρισε τριάντα πέντε δέντρα, εμβληματικά και προσεκτικά επιλεγμένα και εβδομήντα πασσάλους στήριξης για την υλοποίηση φυτεύσεων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης στους χώρους πρασίνου της περιοχής Πλατείας Δικαστηρίων.

Στην σημερινή εκδήλωση δενδροφύτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΘ εκπροσώπησε ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου.

Το ΕΒΕΘ, στο εγγύς μέλλον σημειώνει ότι θα προβεί και σε νέες πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της συνεχούς κοινωνικής προσφοράς του στην Θεσσαλονίκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!