Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εταιρεία αναζητά υποψήφιο να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου, έναντι 1.300 ευρώ
[Η Ναυτεμπορική]: Εταιρεία αναζητά υποψήφιο να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου, έναντι 1.300 ευρώ

[Η Ναυτεμπορική]: Εταιρεία αναζητά υποψήφιο να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου, έναντι 1.300 ευρώ

Εταιρεία αναζητά στις ΗΠΑ έναν λάτρη ταινιών τρόμου, ο οποίος θα λάβει το χρηματικό ποσό των 1.300 δολαρίων για να παρακολουθήσει 13 ανατριχιαστικά κλασικά κινηματογραφικά έργα και να ελέγχεται ο καρδιακός του ρυθμός, προκειμένου να συγκριθούν οι παράγοντες φόβου στις ταινίες υψηλού και χαμηλού προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα, ο FinanceBuzz -ιστότοπος χρηματοοικονομικών συμβούλων, ανακοίνωσε ότι αναζητά έναν «αναλυτή καρδιακών παλμών ταινιών τρόμου» για να παρακολουθήσει 13 ταινίες τρόμου διαφορετικών προϋπολογισμών και να συγκρίνει τον φόβο από ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού και τις αντίστοιχες χαμηλού προϋπολογισμού.

Οι ταινίες που επιλέχθηκαν είναι οι: «Saw» (Σε βλέπω), «Amityville Horror», (Τρόμος στο Άμιτβιλ), «A Quiet Place», «A Quiet Place Part 2», (Ένα Ήσυχο Μέρος 1 και 2), «Insidious» (Παγιδευμένη Ψυχή), «Get Out» (Τρέξε!), «The Purge» (Η Κάθαρση), «Paranormal Activity» (Μεταφυσική Δραστηριότητα), το ριμέικ του 2018 του «Halloween» (Η Νύχτα με τις Μάσκες), «Candyman», «The Blair Witch Project», «Annabelle» και «Sinister».

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα χρησιμοποιήσει μία συσκευή μέτρησης FitBit που θα καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό του, ενώ παρακολουθεί τις ταινίες.

«Ο τυχερός υποψήφιος που θα προσληφθεί θα πληρωθεί 1.300 δολάρια για τις προσπάθειές του. Θα παράσχουμε, επίσης, ένα FitBit, το οποίο φοράει κατά τη διάρκεια του κινηματογραφικού μαραθωνίου και μια δωροκάρτα 50 δολαρίων για να καλύψει το κόστος των ενοικιάσεων ταινιών» αναφέρεται στον ιστότοπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!