Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Έσοδα 1,85 δισ. δολαρίων από τις ναυλώσεις containerships έχει εξασφαλίσει η Global Ship Lease
[Η Ναυτεμπορική]: Έσοδα 1,85 δισ. δολαρίων από τις ναυλώσεις containerships έχει εξασφαλίσει η Global Ship Lease

[Η Ναυτεμπορική]: Έσοδα 1,85 δισ. δολαρίων από τις ναυλώσεις containerships έχει εξασφαλίσει η Global Ship Lease

Στα 1,85 δισ. δολάρια ανέρχονται τα συμβασιοποιημένα έσοδα από τα ναυλοσύμφωνα που έχει εξασφαλίσει για τα containerships του στόλου της, η Global Ship Lease του Γιώργου Γιουρούκου.

Η εισηγμένη στον NYSE ναυτιλιακή εταιρεία που διαχειρίζεται ένα στόλο από 65 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, χωρητικότητας από 1.118 teu μέχρι 11.040 teu, ανακοίνωσε ότι ναύλωσε για περίοδο πέντε ετών τα Eco containerships Khor και Maira XL, χωρητικότητας 9.115 teu σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία τακτικών γραμμών (liner).

Τα δύο πλοία αναμένεται να αποφέρουν προσαρμοσμένα EBITDA στην εταιρεία ύψους 206 εκατ. δολαρίων, την περίοδο της πενταετούς ναύλωσης τους, που ξεκινά στα μέσα του 2022. Με την προσθήκη των δύο ναυλοσύμφωνα τα έσοδα που έχει εξασφαλίσει η εταιρεία για τα επόμενα χρόνια φτάνουν τα 1,85 δισ. δολάρια. Όπως επισημαίνει η εταιρεία με τις τελευταίες συμφωνίες, οι ανοικτές ημέρες λειτουργίας για τον στόλο της Global, μέσα στο 2022 είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Χαρακτηριστικές της εξαιρετικής αγοράς που απολαμβάνουν τα containerships είναι και οι δηλώσεις του εκτελεστικού προέδρου της της Global Ship Lease Γιώργου Γιουρούκου ο οποίος επισημαίνει ότι αυτές οι δύο ναυλώσεις σε περίοδο, που υπεγράφησαν πολύ πριν από τη λήξη της τρέχουσας ναύλωσης, τους συνάδουν με τη στρατηγική της εταιρείας να εξασφαλίζει υψηλά έσοδα από ναυλώσεις σε περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!