Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Εριουργία Τρία Άλφα: Οι πωλήσεις δεν επηρεάστηκαν από την πανδημία
[Η Ναυτεμπορική]: Εριουργία Τρία Άλφα: Οι πωλήσεις δεν επηρεάστηκαν από την πανδημία

[Η Ναυτεμπορική]: Εριουργία Τρία Άλφα: Οι πωλήσεις δεν επηρεάστηκαν από την πανδημία

Η Εριουργία Τρία Άλφα συμμορφώθηκε με τις κατευθυντήριες οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και των αρμόδιων αρχώλαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι της.

Τα παραπάνω αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της ως απάντηση σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19.

Η εφοδιαστική αλυσίδα των προϊόντων της Εριουργίας Τρία Άλφα δεν επηρεάστηκε από την πανδημία, συνεπώς δεν υπήρξε αδυναμία παράδοσης των παραγγελιών εξαιτίας της. Οι πωλήσεις επίσης δεν επηρεάστηκαν στο εξάμηνο και εμφάνισαν βελτίωση σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019. Δεν υπήρξε ακόμη πρόβλημα στην είσπραξη επιταγών και γραμματίων. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της και στην προστασία των εργαζομένων της. Η εταιρεία, όπως αναφέρει, υπέβαλε και εξόφλησε όλες τις υποχρεώσεις της σε φόρους και ασφαλιστικά ταμεία. Τα μελλοντικά αποτελέσματα των εργασιών της εταιρείας θα εξαρτηθούν από τις συνεχιζόμενες εξελίξεις και επομένως οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας δεν μπορούν να εκτιμηθούν αξιόπιστα σε αυτή τη χρονική στιγμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!