Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εργαζόμενοι κατά διοίκησης στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»
[Η Ναυτεμπορική]: Εργαζόμενοι κατά διοίκησης στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

[Η Ναυτεμπορική]: Εργαζόμενοι κατά διοίκησης στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

H επαναλειτουργία Ειδικού Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων (Ε.Κ.Α.Σ.ΚΑ.Π.) και η Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα (ΚΕΜ) του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», ύστερα από 10 μήνες όπου παρέμενε κλειστή λόγω εργασιών ανακαίνισης, σύμφωνα με τη Διοίκηση, δε μπορεσε να δώσει τέλος στη διαμάχη που συντηρείται εδώ και χρόνια μεταξύ μερίδας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων και των διοικούντων.

Την Παρασκευή το Σωματείο των Εργαζομένων εξέδωσε νέο δελτίο τύπου, όπου στρέφεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και καταγγελίες εναντίον της Διοίκησης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» την οποία κατηγορεί ότι αποκρύπτει την αλήθεια γύρω από τους πραγματικούς λόγους, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, για τους οποίους είχαν κλεισει οι δύο κλινικές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομενών έχει ως εξης:

Η αλήθεια είναι ότι την 1η Ιουλίου 2020 άνοιξε πάλι μετά από 10 μήνες (!) η Καρδιοχειρουργική Εντατική Μονάδα (ΚΕΜ). Οι λόγοι που παρέμεινε κλειστή για τόσους μήνες; Αρχικά, έκλεισε λόγω ανακαίνισης, όχι αυτής καθεαυτής της ΚΕΜ, αλλά του επάνω ορόφου, όπου και οι θάλαμοι της Καρδιολογικής κλινικής. Επισήμως, θα έκλεινε για τρεις μήνες, από 16 Σεπτεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2019. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο χρόνος παρατάθηκε και η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε μετά από έξι μήνες, στις αρχές Μαρτίου 2020. Η δε παράδοση των ανακαινισμένων θαλάμων της Καρδιολογικής κλινικής έγινε τώρα (29 Ιουνίου), ανάγοντας τον συνολικό χρόνο σε 10 μήνες! Η ΚΕΜ, λοιπόν, μπορούσε να παραδοθεί στα καρδιοπαθή παιδιά από τον Μάρτιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!