Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα του στρατού για βλήμα που βγήκε εκτός πεδίου βολής – Σκότωσε ζώα – Κινδύνεψε κτηνοτρόφος
[Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα του στρατού για βλήμα που βγήκε εκτός πεδίου βολής – Σκότωσε ζώα – Κινδύνεψε  κτηνοτρόφος

[Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα του στρατού για βλήμα που βγήκε εκτός πεδίου βολής – Σκότωσε ζώα – Κινδύνεψε κτηνοτρόφος

Φωτογραφία αρχείου

Βλήμα που ξέφυγε από το πεδίο βολής στις Γλαφυρές Μαγνησίας, όπου εδώ και τρεις ημέρες πραγματοποιείται άσκηση με πραγματικά πυρά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, έσκασε σε σημείο, που έβοσκε τα ζώα του ένας 40χρονος κτηνοτρόφος με αποτέλεσμα να σκοτώσει επτά γίδια και τα υπόλοιπα να το σκάσουν τρομαγμένα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη χθες το απόγευμα στις έξι και μισή περίπου και τις συνθήκες διερευνά ο στρατός.

Το βλήμα ξέφυγε αρκετά χιλιόμετρα εκτός του πεδίου βολής και κατευθύνθηκε στο βοσκότοπο «Μεγαβούνι» όπου ο 40χρονος έβοσκε το κο0άδι του, Αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο, ήταν το βλήμα να περάσει σφυρίζοντας μερικά μέτρα δίπλα του και τελικά να σκάσει σε απόσταση περίπου 70 μ.

Η έκρηξη ήταν δυνατή, άνοιξε κρατήρα στο έδαφος και από τα θραύσματα βρήκαν ακαριαία τον θάνατο επτά γίδια που έβοσκαν κοντά στο σημείο και τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν. Ο ίδιος σώθηκε γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο λίγα μέτρα μακρύτερα. Γίνονται ενέργειες να αποζημιωθεί για τα γίδια που έχασε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!