Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα εναντίον του Βιδάλ για παραβίαση καραντίνας
[Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα εναντίον του Βιδάλ για παραβίαση καραντίνας

[Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα εναντίον του Βιδάλ για παραβίαση καραντίνας

Οι υγειονομικές αρχές της Χιλής ζήτησαν έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Ίντερ Αρτούρ Βιδάλ, από τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του για να συμμετάσχει στην Εθνική, στις 25 Μαΐου.

Στη συνέχεια, ο Βιδάλ αποκλείστηκε από την ομάδα επειδή βρέθηκε θετικός στην Covid-19 κι από χθες βρισκόταν σε κλινική, αλλά ήδη από την ημέρα της άφιξής του, αντί να βάλει τον εαυτό του «στη φούσκα», φέρεται να παραβίασε τους κανόνες για να συναντηθεί με ένα μοντέλο, κάτι που και οι δύο αρνήθηκαν.

Η υφυπουργός Υγείας, Πάουλα Ντάζα, δήλωσε ότι ο Βιδάλ «πρέπει, όπως όλοι οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στη χώρα, να τηρούν τους κανονισμούς για την υγεία».

Το ισχύον πρωτόκολλο απαιτεί από τους παίκτες να παραμείνουν στη «φούσκα» και να φύγουν από το ξενοδοχείο μόνο για να προπονηθούν ή να παίξουν.

Ο Βιδάλ, αντίθετα, φέρεται να πήγε στον ιππόδρομο για να παρακολουθήσει ιπποδρομίες (μεγάλο πάθος του) και στη συνέχεια να δειπνήσει σε ένα εστιατόριο με μια ομάδα φίλων, ένας από τους οποίους τον μόλυνε, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο Βιδάλ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!