Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα: Το 68% των Ελλήνων δηλώνουν απολύτως θετικοί στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
[Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα: Το 68% των Ελλήνων δηλώνουν απολύτως θετικοί στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

[Η Ναυτεμπορική]: Έρευνα: Το 68% των Ελλήνων δηλώνουν απολύτως θετικοί στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Οι πρώτοι εμβολιασμοί σε υγειονομικούς της Αργολίδας κατά του νέου κορονοϊού ξεκίνησαν στα Νοσοκομεία Ναυπλίου και ¶ργους , Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021. Η Έφη Παπαδήμα, ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Ναυπλίου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στην Αργολίδα στις 9:10 το πρωί της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου. Θα ακολουθήσουν οι εμβολιασμοί συνολικά 115 υγειονομικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου, των Κέντρων Υγείας Λυγουριού, Κρανιδίου, Ναυπλίου και της ΤΟΜΥ Ναυπλίου. Ίδιο το σκηνικό και στο Νοσοκομείο του ¶ργους όπου ξεκίνησε ο εμβολιασμός145 συνολικά υγειονομικών .με πρώτη να εμβολιάζεται η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη. Θα ακολουθήσουν το Κέντρο Υγείας ¶ργους και της ΤΟΜΥ ¶ργους

Το 68% των Ελλήνων δηλώνουν ότι «έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο/έχουν κλείσει ραντεβού να το κάνουν/θα το κάνουν οπωσδήποτε», σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα της δειγματοληπτικής έρευνας Focus Bari|YouGov, που διεξήχθη σε 21 χώρες τον Ιούνιο του 2021, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα.

Στο ερώτημα εάν θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ακόμη ένα 20% στην Ελλάδα απάντησε «μπορεί ναι/μπορεί και όχι», ενώ το 12% απάντησε «μάλλον/οπωσδήποτε δεν θα το κάνουν».

Η αναλογία των «αρνητών» στη χώρα μας είναι μεγαλύτερη στις νεαρές ηλικίες (14% στους 18-24 ετών και 15% στους 25-34 ετών, έναντι 10% στις ηλικίες 35-44, 12% στους 45-54% ετών και 10% στους άνω των 55 ετών).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!