Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Έρχονται νέα «μίνι» lockdown – Οι προϋποθέσεις για είσοδο και εργασία σε δημόσιες Υπηρεσίες
[Η Ναυτεμπορική]: Έρχονται νέα «μίνι» lockdown – Οι προϋποθέσεις για είσοδο και εργασία σε δημόσιες Υπηρεσίες

[Η Ναυτεμπορική]: Έρχονται νέα «μίνι» lockdown – Οι προϋποθέσεις για είσοδο και εργασία σε δημόσιες Υπηρεσίες

Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη, οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, γιατί παρουσιάζει πολύ αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο

Για τοπικά lockdown προσανατολίζεται η κυβέρνηση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή των Ειδικών, οι «κόκκινες» περιοχές της χώρας, αυτές δηλαδή με το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, μπαίνουν αυτόματα σε απαγορευτικό.

Επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα αναμένονται από την Πολιτική Προστασία.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, δεν υπάρχει περίπτωση κόκκινη περιοχή να μη μπαίνει σε μίνι lockdown.

Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη, οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, γιατί παρουσιάζει πολύ αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Να θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων (ΕΔΕΛ) του ΕΟΔΥ οι αυξητικές τάσεις στα λύματα κυμάνθηκαν από +36% μέχρι +198%. Συγκεκριμένα, η Αλεξανδρούολη ήταν στο +198%, η Ξάνθη +166%, η Αττική +58%, η Θεσσαλονίκη +18%, η Λάρισα +62%, ο Βόλος +36%, το Ηράκλειο +18%, τα Ιωάννινα +42% και ο Άγιος Νικόλαος +17%.

Ενώ, την ίδια στιγμή Δυτική Αττική, Ηλεία, Αρκαδία, Ευρυτανία, Φωκίδα, Σέρρες, Δράμα, Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς και Ξάνθη καταγράφουν τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.

Οι προϋποθέσεις για εργασία στο Δημόσιο

Επίσης, στη σημερινή σύσκεψή της η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων αποφάσισε ότι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι σε αυτές και οι πολίτες θα εισέρχονται μόνο με 3 προϋποθέσεις:

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!