Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί μόνο όταν χτιστεί ο Βοτανικός»
[Η Ναυτεμπορική]: Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί μόνο όταν χτιστεί ο Βοτανικός»

[Η Ναυτεμπορική]: Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί μόνο όταν χτιστεί ο Βοτανικός»

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με την ΠΑΕ, όσον αφορά το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό.

Από χθες (9/02) είναι γνωστό ότι η «Μάνα του Λόχου» των «πρασίνων» και η ΠΑΕ τα βρήκαν σε όλα για τους χώρους που θα στεγάζονται τα τμήματα του Ερασιτέχνη στο νέο γήπεδο που θα χτιστεί στο Βοτανικό.

Ένα 24ωρο μετά ήρθε η ανακοίνωση με την οποία ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γνωρίζει τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη συμφωνία. Μεταξύ άλλων ο πρόεδεος του Ερασιτέχνη, Τάσος Μαλακατές αναφέρεται και στην ΚΑΕ, εποισημαίνοντας την αδυναμία της να είναι μέρος της Παναθηναϊκής Πολιτείας, ενώ ως πιθανότερη ημερομηνία της γενικής συνέλευσης ανέφερε τα τέλη Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε ξεκινήσεις τις διμερείς διαπραγματεύσεις με ΠΑΕ, Δήμο Αθηναίων και ΑΕΠ Ελαιώνα.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της παραχώρησης χρήσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού συμφωνήσαμε με την ΠΑΕ τα κάτωθι:

1.Η ισχύς της κάρτας μέλους (50 ευρώ) όπως ισχύει μέχρι σήμερα

2.Η ισχύς της κάρτας φιλάθλου (10 ευρώ) όπως ισχύει σήμερα

3.Ετήσιο ποσό 500.000 ευρώ

4.Να ισχύει για όλους τους αγώνες το ποσοστό 10% της παραχώρησης του σήματος όπως προκύπτει από τα εκάστοτε φύλλα εκκαθαρίσεων των αγώνων.

Πιστεύουμε ότι με αυτή τη συμφωνία ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα έχει συνυπολογίζοντας και τα λοιπά έσοδα μας από χορηγίες, λοιπές εμπορικές χρήσεις, εισιτήρια, εκδηλώσεις κλπ ένα ποσό κυμαινόμαινο από 3-4 εκατομμύρια ευρώ ανάλογα πάντα και με την πορεία της ΠΑΕ, μετατρέποντας τον Παναθηναϊκό Α.Ο. οικονομικά αυτάρκη αλλά και συνάμα παντοδύναμο αγωνιστικά ώστε να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό σε όλα του τα τμήματα, όπως αρμόζει στον Σύλλογο μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!