Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Επτά προτάσεις του ΕΒΕΠ για την κρουαζιέρα
[Η Ναυτεμπορική]: Επτά προτάσεις του ΕΒΕΠ για την κρουαζιέρα

[Η Ναυτεμπορική]: Επτά προτάσεις του ΕΒΕΠ για την κρουαζιέρα

Επτά προτάσεις έχει καταθέσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την «Επέκταση Επιβατικού Λιμένα» στον ΟΛΠ.

Οι προτάσεις είναι οι ακόλουθες:

- Οργάνωση του τμήματος κρουαζιέρας στο «Maritime Hellas» που θα συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται το κρουαζιερόπλοιο με παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλή προσφερόμενη τιμή και με κοινό marketing.

– Δημιουργία και προώθηση ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα που στοχεύει στην τουριστική παρουσίαση του Πειραιά (καταστήματα, μουσεία, ιστορία κ.ά.)

- Κατασκευή διαδραστικών τουριστικών πινακίδων «beacons» στο λιμάνι και την πόλη του Πειραιά, που θα συνδέονται με την εφαρμογή GPS.

- Δημιουργία διαγράμμισης τουριστικής κυκλικής διαδρομής για πεζούς και ποδηλάτες από το λιμάνι προς το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

- Οργάνωση «happenings» στο χώρο του λιμανιού με μπάντες, παραδοσιακούς χορούς, με διαφήμιση παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και γαστρονομίας.

- Παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με γνωστές, διεθνώς, αρχαίες τραγωδίες και κωμωδίες στα αγγλικά, για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων.

– Προώθηση ελληνικών προϊόντων στα εστιατόρια και τα καταστήματα των κρουαζιερόπλοιων.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βασίλης Κορκίδης δήλωσε σχετικά: «Η κρουαζιέρα είναι ένα δυνατό «πεδίο» πάνω στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν δράσεις και συνέργειες οι οποίες θα συμβάλουν στην περαιτέρω προώθηση του τουριστικού brand. Το Ε.Β.Ε.Π. υποστηρίζει την αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού και βεβαίως την ανάπτυξη των κατάλληλων υποδομών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!