Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Επίθεση με βιτριόλι-Σ. Κεχαγιόγλου: Η εντολέας μου ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη και ακόμη χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη
[Η Ναυτεμπορική]: Επίθεση με βιτριόλι-Σ. Κεχαγιόγλου:  Η εντολέας μου ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη και ακόμη χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη

[Η Ναυτεμπορική]: Επίθεση με βιτριόλι-Σ. Κεχαγιόγλου: Η εντολέας μου ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη και ακόμη χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη

Με την αγόρευση του συνηγόρου της κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Σάκη Κεχαγιόγλου, άρχισε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας .

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε για μια ακόμη φορά τη συμπάθειά του και τη συμπόνια του στην Ιωάννα και επισήμανε, εκ νέου, ότι όλοι οφείλουν να ξεχωρίζουν το ρόλο των συνηγόρων υπεράσπισης.

«Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα» είπε ο συνήγορος της 36χρονης, προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας. Ενοχλημένος, ο κ. Κεχαγιόγλου είπε: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανέναν. Σέβομαι το θύμα, να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Ο συνήγορος της 36χρονξε ανέφερε ότι η εντολέας του ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη από το στάδιο της ανάκρισης και ακόμα συνεχίζει να χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη, ενώ δήλωσε στο δικαστήριο ότι δε θα ζητήσει να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

«Ο νόμος απαιτεί ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η εντολέας μου, δεν μπορούσε να κάνει και πάρα πολλά πράγματα προς αυτή τη κατεύθυνση. Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!