Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Επίσκεψη Πάϊατ – Ιερώνυμου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής»
[Η Ναυτεμπορική]: Επίσκεψη Πάϊατ  – Ιερώνυμου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής»

[Η Ναυτεμπορική]: Επίσκεψη Πάϊατ – Ιερώνυμου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής»

Με μια ιδιαίτερη επίσκεψη, συμβολικής σημασίας, γιόρτασε φέτος την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών (4 Ιουλίου) ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα, κ. Τζέφρι Πάιατ.

Ο κ. Πάιατ, αντί τα της καθιερωμένης ετήσιας δεξίωσης που ματαιώθηκε λογω της πανδημίας, επέλεξε φέτος να επισκεφτεί μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και το Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Δημήτρειο» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και να γιορτασει μαζι τους την εθνικη επετειο των ΗΠΑ..

Μαλιστα ο κ. Πάιατ, σε μια συμβολική κίνηση προσέφερε το μεσημεριανό γεύμα για τα παιδιά του «Δημήτρειου» αλλά και για ολες τις δομές της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» που μαγείρεψε ο chef της πρεσβειας..

Στην ομιλια του ο κ. Παιατ ανέφερε:

«Μακαριώτατε Κύριε Δήμτσα, επιτρέψτέ μου να εκφράσω και πάλι τη μεγάλη ευχαρίστηση για την παρουσία μου εδώ σήμερα μαζί σας παραμονές του εορτασμού της Ημέρας της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας.

Θυμάμαι, Μακαριώτατε, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν για πρώτη φορά συναντηθήκαμε, μου μιλήσατε για το έργο που επιτελείται από την «Αποστολή» και για τη σημαντική στήριξη που λαμβάνετε τόσο εσείς όσο και η Εκκλησία από την διασπορά μας στην Αμερική. Η στήριξη αυτή αντικατοπτρίζει τις καλύτερες παραδόσεις της Αμερικανικής φιλανθρωπίας καθώς και τους βυθείς και μακροχρόνιους δεσμούς μεταξύ των δύο λαών μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!