Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Επιμένει να μιλάει για «αδιάλλακτη στάση» Κύπρου και Ελλάδας ο Ακάρ
[Η Ναυτεμπορική]: Επιμένει να μιλάει για «αδιάλλακτη στάση» Κύπρου και Ελλάδας ο Ακάρ

[Η Ναυτεμπορική]: Επιμένει να μιλάει για «αδιάλλακτη στάση» Κύπρου και Ελλάδας ο Ακάρ

Ενώ ο Χουλούσι Ακάρ εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά Ελλάδας και Τουρκίας, κάνοντας λόγο για «προβοκάτσιες, προκλήσεις, παράνομες ενέργειες» ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο με φόντο τις εξελίξεις στα Βαρώσι.

«Παρά τις θετικές και εποικοδομητικές προσπάθειες της Τουρκίας, η Ελλάδα, η οποία μιλάει πάντα περί διεθνούς δικαίου, συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση κλιμακώνοντας την ένταση σε σχεδόν κάθε θέμα και αντιτίθεται πεισματικά, στο κοινό κέντρο εκπαίδευσης, το οποίο προτείναμε στο ΝΑΤΟ με εθνικούς μας πόρους και το οποίο υποστηρίζεται από τους συμμάχους. Επομένως, αρνείται να συνεργαστεί», ανέφερε ο Χουλουσί Ακάρ, σύμφωνα με το ertnews, μιλώντας σε Συμπόσιο το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά.

«Για να συνοψίσουμε, δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε όχι μόνο τα δικά μας δικαιώματα αλλά και τα δικαιώματα και συμφέροντα των Κυπρίων αδελφών μας. Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε αυτό που λέμε πάντα, τασσόμαστε υπέρ του διαλόγου, τασσόμαστε υπέρ της επίλυσης προβλημάτων μέσω διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!