Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Επικοινωνιακή καταιγίδα για την ενίσχυση του πρωθυπουργικού προφίλ
[Η Ναυτεμπορική]: Επικοινωνιακή καταιγίδα για την ενίσχυση του πρωθυπουργικού προφίλ

[Η Ναυτεμπορική]: Επικοινωνιακή καταιγίδα για την ενίσχυση του πρωθυπουργικού προφίλ

Του Μιχάλη Χατζηκωνσταντίνου

Επικοινωνιακή εκστρατεία απολύτως επικεντρωμένη στο προφίλ του πρωθυπουργού έθεσε σε κίνηση το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ανασχεθούν οι αρνητικές τάσεις στη δημοτικότητά του Κυριάκου Μητσοτάκη οι οποίες καταγράφονται για πρώτη φορά μετά την ανάδειξή του στον πρωθυπουργικό θώκο.

Το εγχείρημα του Μεγάρου Μαξίμου παίρνει, μάλιστα, τη μορφή «επικοινωνιακής καταιγίδας» με κύριο στόχο να διατηρηθεί το μομέντουμ των εξαγγελιών της ΔΕΘ αλλά και να οικοδομηθεί ένα πιο ανθρώπινο και προσιτό προφίλ για τον πρωθυπουργό. Προς επίρρωση των παραπάνω το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ανάρτησε στην ιστοσελίδα του στο Instagram ένα story από συνάντηση και συνομιλία του με έφιππο κτηνοτρόφο ηλικίας 83 ετών στο Δαμάσι Τυρνάβου στο πλαίσιο της προβολής του μέτρου για χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές. Σχεδόν ταυτόχρονα οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου οργάνωσαν ζωντανή παρέμβαση του πρωθυπουργού σε τοπικό ραδιόφωνο της κεντρικής Ελλάδας με κύριο στόχο την αναπαραγωγή εξαγγελιών και δηλώσεων από τη ΔΕΘ. Και παράλληλα, μετά από αρκετούς μήνες αρχίζει να επανεμφανίζεται, και να αξιοποιείται επικοινωνιακά αρθρογραφία η οποία φιλοδοξεί να αναδείξει τις πολιτικές αρετές του πρωθυπουργού.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της άτυπης προεκλογικής καμπάνιας που αναμένεται να έχει ανάλογη συνέχεια εντοπίζεται, πάντως, στο ότι είναι απόλυτα προσανατολισμένη προς τον πρωθυπουργό και τις ιδιότητές του κατά τα πρότυπα της «αμερικανικής σχολής» της πολιτικής επικοινωνίας η οποία αναδεικνύει προσωπικά χαρακτηριστικά των πολιτικών μέσα από «αυθόρμητες» καθημερινές στιγμές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!