Κυριακή, 16 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Επιφυλακτικός ο Ηλ. Μόσιαλος για το «Πάσχα στο χωριό»
[Η Ναυτεμπορική]: Επιφυλακτικός ο Ηλ. Μόσιαλος για το «Πάσχα στο χωριό»

[Η Ναυτεμπορική]: Επιφυλακτικός ο Ηλ. Μόσιαλος για το «Πάσχα στο χωριό»

Επιφυλάξεις για την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων ενόψει Πάσχα εξέφρασε χθες ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του LSE Ηλίας Μόσιαλος.

Από την άλλη ο καθηγητής χαρακτήρισε αναπόφευκτες τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε εμπορικούς δρόμους, μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, αναφέροντας πως δεν τον ανησυχεί η συγκεκριμένη δραστηριότητα γιατί πρόκειται για ένα ελεγχόμενο άνοιγμα κατά το οποίο οι πολίτες τηρούν τα μέτρα, βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο και με μικρό ρίσκο.

Αναλυτικότερα αι αναφορικά με τις διαπεριφερειακές, ο καθηγητής σημείωσε πως προέχει η επιτάχυνση των εμβολιασμών και ενδεχομένως έχει περισσότερη αξία στην παρούσα φάση να μην επιτραπούν για λίγο ακόμη κάποιες δραστηριότητες ούτως ώστε να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία.

«Θα έλεγα να περιμένουμε, δεν είναι τώρα αυτό το βασικό», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως εάν το βασικό για εμάς είναι η σχέση μας με τα τεκταινόμενα της Μεγάλης Εβδομάδας, δηλαδή η θρησκευτική μας προσέγγιση, αυτή μπορεί να υπάρχει παντού.

«Είδαμε και τον αρχιεπίσκοπο και την πολύ σωστή δήλωση που έκανε, να πάμε να εμβολιαστούμε όλοι, αυτό είναι το πιο σημαντικό Να τηρούμε τα μέτρα, να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας» είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας πως θα ήταν επιφυλακτικός για άνοιγμα προκειμένου να γιορτάσουμε το Πάσχα και να μετακινηθούμε στην επαρχία. Μια περιστολή των δραστηριοτήτων για λίγο ακόμη, θα είναι σημαντική γιατί αυτό το οποίο προέχει είναι να ελέγξουμε την πανδημία, εξήγησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!