Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Επανεκλογή Καπράλου στην προεδρία της ΕΟΕ
[Η Ναυτεμπορική]: Επανεκλογή Καπράλου στην προεδρία της ΕΟΕ

[Η Ναυτεμπορική]: Επανεκλογή Καπράλου στην προεδρία της ΕΟΕ

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για μια τέταρτη θητεία, καθώς στις σημερινές αρχαιρεσίες ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και συγκέντρωσε τις ψήφους 28 εκπροσώπων αθλητικών ομοσπονδιών (μία ήταν άκυρη).

Το μέλος της ΔΟΕ βρίσκεται στη θέση του προέδρου της ΕΟΕ από το 2009, όταν αντικατέστησε τον Μίνωα Κυριακού. Η ψηφοφορία για τις υπόλοιπες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου και τα μέλη των επιτροπών συνεχίζεται. Απευθυνόμενος στα μέλη της Ολομέλειας, ο κ.Καπράλος ανακοίνωσε ότι θα είναι η τελευταία θητεία του στην προεδρία της ΕΟΕ:

, υπογράμμισε.

, συνέχισε ο κ. Καπράλος.

Και συμπλήρωσε: .

To βιογραφικό του Σπύρου Καπράλου

Γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και πήρε Μεταπτυχιακό Τίτλο Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο INSEAD της Γαλλίας. Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Ως αθλητής συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μόσχας το 1980 και του Λος Άντζελες το 1984, ενώ υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση από το 1969 έως το 1975.

Είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από τον Φεβρουάριο του 2009 και από τον Ιούνιο του 2019 Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Toν Ιούνιο του 2021 εξελέγη πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στη Γενική Συνέλευση που έγινε στην Αθήνα.

Υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, αλλά και πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακού Πολιτισμού και Εκπαίδευσης των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!