Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Τα εννέα μυστικά της «πετυχημένης ομιλίας»
[Η Ναυτεμπορική]: Τα εννέα μυστικά της «πετυχημένης ομιλίας»

[Η Ναυτεμπορική]: Τα εννέα μυστικά της «πετυχημένης ομιλίας»

Στο βιβλίο «Talk Like TED», που θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός στις 22 Οκτωβρίου, ο εκπαιδευτής ομιλητών και συγγραφέας best sellers Κάρμιν Γκάλο αναζητά την ουσία μιας καλής παρουσίασης αναλύοντας τα φημισμένα TED Talks, τις διαλέξεις που έδωσαν νέα διάσταση στον όρο «πετυχημένη ομιλία».

TED σημαίνει Technology, Entertainment και Design. Τα TED Talks προσελκύουν κορυφαία μυαλά της εποχής μας, και οι ομιλίες τους εμπνέουν και χαράζουν νέους δρόμους. Αλλά τι είναι αυτό που τις κάνει τόσο ξεχωριστές;
Ο Γκάλο ανέλυσε εκατοντάδες ομιλίες για να βρει τα εννέα μυστικά που κρύβουν όλες οι επιτυχημένες διαλέξεις TED. Συζήτησε, επίσης, με τους πιο δημοφιλείς ομιλητές αλλά και με κορυφαίους ερευνητές της ψυχολογίας, της επικοινωνίας και της νευρολογικής επιστήμης.

Εκφράζοντας προσωπικές απόψεις, το βιβλίο -που δεν εκδίδεται υπό την αιγίδα ούτε με την έγκριση των TED Talks – εξηγεί βήμα βήμα πώς μπορεί καθένας να κάνει μια ομιλία που να συναρπάζει, να πείθει και να μένει αξέχαστη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!