Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εργαστήρια πράσινης επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab
[Η Ναυτεμπορική]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εργαστήρια πράσινης επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab

[Η Ναυτεμπορική]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Εργαστήρια πράσινης επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab

Τη δράση των πρώτων εργαστηρίων πράσινης επιχειρηματικότητας, στην Κρήτη, που θα λειτουργήσουν στο πλαίσιο του έργου GreenTecLab «Ενδυνάμωση νεοσύστατων επιχειρήσεων για την προστασία του κλίματος», ανακοινώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και οι Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κρήτης.

Τα εργαστήρια πράσινης επιχειρηματικότητάς θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι 2021, είτε δια ζώσης στην Κρήτη, είτε διαδικτυακά, αναλόγως το τι θα επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες, ενώ θα ακολουθήσει κι ένας δεύτερος κύκλος το 2022. Στους δύο αυτούς κύκλους θα μπορούν να συμμετέχουν νέοι από όλη την Κρήτη, που επιθυμούν να αναπτύξουν «πράσινες» επιχειρηματικές ιδέες.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα έργο, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, παραγωγούς, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων και startuppers.

Μετά από κάθε κύκλο εργαστηρίων θα διοργανωθούν διαγωνισμοί, από τους οποίους θα αναδειχθούν και θα βραβευτούν οι πέντε πιο καινοτόμες ιδέες κι οι νέοι που θα τις υποστηρίξουν, θα απολαύσουν υπηρεσίες Mentoring για ένα έτος από μέντορες του προγράμματος.

Σημειώνεται ότι σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, όπως κι οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για τους νέους από όλη την Κρήτη.

Ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των εργαστηρίων πράσινης επιχειρηματικότητας, καθώς και οι κύριες παραμέτρους του έργου GreenTecLab «Ενδυνάμωση νεοσύστατων επιχειρήσεων για την προστασία του κλίματος» παρουσιάστηκαν στις 24 Μαρτίου κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!