Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Έναρξη 11ου κύκλου EUREM- Δεύτερη φορά ψηφιακά από τον Φεβρουάριο
[Η Ναυτεμπορική]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Έναρξη 11ου κύκλου EUREM-  Δεύτερη φορά ψηφιακά από τον Φεβρουάριο

[Η Ναυτεμπορική]: Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Έναρξη 11ου κύκλου EUREM- Δεύτερη φορά ψηφιακά από τον Φεβρουάριο

Νέο, τον 11ο σε σειρά, εκπαιδευτικό κύκλο EUREM για την ενεργειακή εξοικονόμηση σε βιομηχανίες και επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Ο νέος κύκλος προβλέπεται να ξεκινήσει στις 19 Φεβρουαρίου 2021, ακολουθώντας, λόγω της πανδημίας Covid-19, τη γενικότερη «στροφή» του EUREM παγκοσμίως προς διαδικτυακές εκπαιδεύσεις, που ήδη υλοποιούνται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Τα νέα μαθήματα EUREM θα φιλοξενηθούν σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, όπου θα δίνεται η δυνατότητα άμεσης αλλεληλεπίδρασης μεταξύ εκπαιδευτή και συμμετεχόντων με όλα τα απαραίτητα εργαλεία της σύγχρονης επικοινωνίας.

Σχεδιάζεται, ωστόσο, να διατηρηθούν και στοιχεία networking, καθώς στη φάση της ομαλής επιστροφής στην κανονικότητα και πάντα με σεβασμό στις συστάσεις της Πολιτείας, στα τελευταία δύο μαθήματα, και την ημέρα των εξετάσεων και της παρουσίασης των ενεργειακών μελετών, προβλέπεται οι συμμετέχοντες να φιλοξενηθούν στους χώρους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ώστε να έχουν μία απευθείας επικοινωνία και δυνατότητα δικτύωσης, που το Επιμελητήριο θεωρεί πάντα ως ένα πολύ σημαντικό συστατικό του σύγχρονου επιχειρείν.

Τα στελέχη που επιλέγονται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για να διεξάγουν την εκπαίδευση του EUREM, είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες με θεματική εξειδίκευση στον πολύ-επίπεδο τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στους συμμετέχοντες παρέχονται νέες συμπληρωματικές online θεματολογίες που αφορούν το ISO 50002, την ενεργειακή εξοικονόμηση στην κινητικότητα, το Industry 4.0, την Ενεργειακή Εταιρική κουλτούρα καθώς και μια online εφαρμογή για τους Ενεργειακούς Ελέγχους, επιδοτούμενες από το έργο EUREMnext του Προγράμματος HORIZON 2020 και του Executive Agency for SMEs.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!