Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Ελλάδα υποδέχεται τους Βρετανούς
[Η Ναυτεμπορική]: Η Ελλάδα υποδέχεται τους Βρετανούς

[Η Ναυτεμπορική]: Η Ελλάδα υποδέχεται τους Βρετανούς

Με τις υγειονομικές αρχές της χώρας να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης και ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει την αναθεώρηση της λίστας με τις «ασφαλείς» χώρες από τις οποίες δέχεται ταξιδιώτες, η Ελλάδα άνοιξε σήμερα τις πύλες των αεροδρομίων της για υποδεχθούν ξανά απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αεροπορική σύνδεση Ελλάδας- Βρετανίας, μιας υπολογίσιμης τουριστικής δύναμης για πολλές περιοχές της χώρας, έρχεται λίγες μέρες μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς τη Σερβία , χώρα που την τελευταία περίοδο αντιμετωπίζει έξαρση του κορωνοϊού και είναι η μία εκ των δύο βαλκανικών χωρών (η άλλη είναι το Μαυροβούνιο) που η Ε.Ε. ετοιμάζει να αφαιρέσει από τη λίστα των «ασφαλών» χωρών.

Να σημειωθεί πως για σήμερα δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις από Αγγλία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τα αεροδρόμια της Ζακύνθου, της Ρόδου και του Ηρακλείου υποδέχονται τους πρώτους Βρετανούς στη χώρα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, για αύριο 16 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες επτά πτήσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με επτά πτήσεις η Ζάκυνθος

Τους πρώτους Βρετανούς υποδέχεται η Ζάκυνθος σήμερα με συνολικά επτά αεροπλάνα να φθάνουν στο νησί.

Η πρώτη πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο Ζακύνθου στις 11:30, ενώ μέχρι αργά το απόγευμα πρόκειται να προσγειωθούν και τα υπόλοιπα έξι αεροπλάνα που συνολικά θα φέρουν στο νησί περίπου 900 Βρετανούς τουρίστες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!