Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΛΑΣ: Συλλήψεις και κλήσεις σε ελέγχους για πρόκληση υπερβολικών θορύβων από οχήματα
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΛΑΣ: Συλλήψεις και κλήσεις σε ελέγχους για πρόκληση υπερβολικών θορύβων από οχήματα

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΛΑΣ: Συλλήψεις και κλήσεις σε ελέγχους για πρόκληση υπερβολικών θορύβων από οχήματα

Στοχευμένη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στις περιοχές Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, καθώς και στην πλατεία Λυκαβηττού, για την αντιμετώπιση του φαινομένου πρόκλησης υπερβολικών θορύβων από οχήματα (ηχοσυστήματα-εξατμίσεις).

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), βεβαιώθηκαν 12 διοικητικές παραβάσεις, και συγκεκριμένα από τρεις για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος, για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από αναποτελεσματικό σιγαστήρα, για μη προβλεπόμενους υαλοπίνακες (φιμέ) κι από μία για επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων, για στέρηση νόμιμης πινακίδας κυκλοφορίας και για άλλη παράβαση.

Συνελήφθησαν πέντε οδηγοί, εκ των οποίων τέσσερις για διατάραξη κοινής ησυχίας κι ένας για διατάραξη κοινής ησυχίας, επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων.

Αφαιρέθηκαν τρεις άδειες ικανότητας οδήγησης, τρεις άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και τέσσερα ζεύγη πινακίδων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!