Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΛΑΣ: Κανονικά οι εμβολιασμοί αστυνομικών κατά της Covid
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΛΑΣ: Κανονικά οι εμβολιασμοί αστυνομικών κατά της Covid

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΛΑΣ: Κανονικά οι εμβολιασμοί αστυνομικών κατά της Covid

Ο εμβολιασμός, όχι μόνο δεν ακυρώνεται, αλλά εξελίσσεται και μάλιστα με ικανοποιητικούς ρυθμούς, καθώς σε διάστημα 17 ημερών έχουν εμβολιαστεί 7.311 μάχιμοι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα, δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή δηλώσεις και δημοσιεύματα για το θέμα του εμβολιασμού του προσωπικού της κατά της νόσου Covid-19.

Όπως διευκρινίζει το αρχηγείο του Σώματος, για τον εμβολιασμό του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, καθορίστηκε συγκεκριμένη διαδικασία μέσω Λίστας Αναμονής (WAITING LIST).

Με τη διαδικασία αυτή δεν χάνεται κανένα εμβόλιο, καθώς όλα τα αδιάθετα εμβόλια, για τα οποία δεν υπάρχει προσέλευση ιδιωτών σε προγραμματισμένα ραντεβού, διατίθενται στο ένστολο προσωπικό της χώρας.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιείται με πίνακες του προσωπικού που επιθυμεί να εμβολιαστεί, με προτεραιότητα στο μάχιμο προσωπικό και κριτήριο την ηλικία.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας διαβιβάστηκαν τα στοιχεία του συνόλου του προσωπικού του Σώματος στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων κι ακολούθως εισήχθησαν στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Υγείας, γεγονός που, κατά την ΕΛΑΣ, προκάλεσε παρερμηνείες ως προς τη διαδικασία του εμβολιασμού.

Με σχετική διαταγή του αρχηγείου ξεκαθαρίστηκε πως ο εμβολιασμός πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της αρχικά καθορισμένης διαδικασίας των αδιάθετων εμβολίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!