Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΚΠΑ-Ιατρική Σχολή: Ξεκίνησε η δια ζώσης εκπαίδευση των φοιτητών κλινικών ετών
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΚΠΑ-Ιατρική Σχολή: Ξεκίνησε η δια ζώσης εκπαίδευση των φοιτητών κλινικών ετών

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΚΠΑ-Ιατρική Σχολή: Ξεκίνησε η δια ζώσης εκπαίδευση των φοιτητών κλινικών ετών

Μετά από ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος χωρίς δια ζώσης εκπαίδευση, «με ιδιαίτερη ικανοποίηση» η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε σήμερα χωρίς προβλήματα η δια ζώσης εκπαίδευση όλων των φοιτητών των κλινικών ετών της Ιατρικής Σχολής (θεωρητική εκπαίδευση, κλινική άσκηση). Στο έκτο έτος σπουδών είχε ήδη ξεκινήσει η δια ζώσης εκπαίδευση από τέλος Αυγούστου.

Ο πρόεδρος της Σχολής, καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος, επισημαίνει πως, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Παιδείας η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων προπτυχιακών φοιτητών (90%), μεταπτυχιακών φοιτητών (88%) και υποψηφίων διδακτόρων (89%). Στα ποσοστά αυτά δεν περιλαμβάνεται ο αριθμός των φοιτητών που έχουν νοσήσει (περίπου 3-4%), «οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής μας που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει υπολογίζονται περίπου στο 92-93%».

Ο μέσος όρος των προπτυχιακών φοιτητών όλων των ΑΕΙ που έχουν εμβολιαστεί με μία δόση ή έχουν νοσήσει ανέρχεται στο 77%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!