Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών προς τιμήν της Ολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο
[Η Ναυτεμπορική]: Εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών προς τιμήν της Ολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο

[Η Ναυτεμπορική]: Εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών προς τιμήν της Ολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο

Φωτογραφία αρχείου

Η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με πρωτοβουλία της προέδρου της, Βασιλική Μιλλούση, διοργάνωσε στο κτίριο της ΕΟΕ εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, συγκεντρώθηκαν αρκετοί αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας του Τόκιο 2020, μεταξύ αυτών και οι αθλητές με μετάλλια (Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας) καθώς και μέλη της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά όλοι μαζί και να ανταλλάξουν ιστορίες και εμπειρίες από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, καλωσόρισε τους αθλητές στον χώρο που χαρακτήρισε «σπίτι» τους, τονίζοντας ότι η επιθυμία της ΕΟΕ είναι να τους φέρει κοντά, να τους παρέχει συνεχή στήριξη, να αναβαθμίσει τον ρόλο τους και μέσα από την επιτροπή αθλητών να ακουστεί η φωνή και τα αιτήματα τους.

Τέλος τους ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους:

Toυς αθλητές ευχαρίστησε και ο αρχηγός αποστολής, Μιχάλης Φυσεντζίδης, ενώ τους μίλησε και η Μιλλούση, η οποία αναφέρθηκε στα αναμνηστικά από το Τόκιο που θα μοιραστούν σε όλους, καθώς και στο σημαντικό έργο της Επιτροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!