Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση η αύξηση του προϋπολογισμού του VAR
[Η Ναυτεμπορική]: Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση η αύξηση του προϋπολογισμού του VAR

[Η Ναυτεμπορική]: Εγκρίθηκε από την κυβέρνηση η αύξηση του προϋπολογισμού του VAR

Η προσθήκη της γραμμής οφσάιντ στα ματς της Super League, αλλά και από τους προημιτελικούς του Κυπέλλου, θα «ενισχύσει» το VAR από τη νέα περίοδο.

Ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης ενέκρινε την αύξηση του προϋπολογισμού της νέας τεχνολογίας στα 12 εκ. ευρώ, κάτι που σημαινει ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή του VAR σε έξτρα 15 αγώνες τη σεζόν, αφού 13 είναι για το θεσμό του Κυπέλλου και δύο τα μπαράζ της παραμονής.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Ενέκρινε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης την αύξηση του προϋπολογισμού για το VAR στα 12 εκατ. ευρώ με την προσθήκη της γραμμής offside για 77 αγώνες της SL1. Η απόφαση έχει ως εξής:

Εγκρίνεται

1. Η εισαγωγή της γραμμής offside και την ενσωμάτωσή της στο υπάρχον κεντρικό σύστημα λειτουργίας VAR,

2. Η τροποποίηση του Τεχνικού Δελτίου του έργου, με σκοπό την απένταξη των Υποέργων 3 και 4 αντίστοιχα, και τη μεταφορά ποσών στο Υποέργο 1 από τα αδιάθετα κονδύλια του έργου ύψους 1.360.740.70€, την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης (ποσό 478.237€) για την κάλυψη της βασικής υπηρεσίας VAR για περίπου 77 αγώνες και την αύξηση του προϋπολογισμού κατά 1.209.872,30€, ώστε να εισαχθεί η γραμμή offside και να αυξηθεί ο αριθμός των αγώνων ανά έτος,

3.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!