Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εγκαινιάστηκε η 18η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
[Η Ναυτεμπορική]: Εγκαινιάστηκε η 18η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

[Η Ναυτεμπορική]: Εγκαινιάστηκε η 18η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ – Helexpo.

Την έναρξη της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης κήρυξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υπό την αιγίδα της οποίας τελεί ο θεσμός.

Στα εγκαίνια εκτός της κεντρικής ομιλίας της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρεμβάσεις πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, η Υφυπουργός για τη Διεθνή Πολιτική σε θέματα Πολιτισμού του Υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Michelle Müntefering, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εκδοτών, Bodour Al Qasimi, η Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Goethe Αθήνας και των Ινστιτούτων Goethe της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Angela Kaya, και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Φρανφούρτης, Juergen Boos.

Χαιρετισμούς απηύθυναν οι «οικοδεσπότες» της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Νίκος Κούκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Θάλεια Ζαγναφέρη.

Η 18η ΔΕΒΘ είναι διαφορετική πρωτοποριακή, ανανεωμένη με μεγάλες καινοτομίες. Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με παράλληλη συνύπαρξη «φυσικού» και διαδικτυακού προγράμματος.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης ενώνει μαζί μας τις δυνάμεις της για να υποδεχθεί τη 18η ΔΕΒΘ και να προσελκύσει το κοινό στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!