Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Εγκαίνια της ΕΝΠΕΝ αύριο στο ακριτικό Καστελλόριζο
[Η Ναυτεμπορική]: Εγκαίνια της ΕΝΠΕΝ αύριο στο ακριτικό Καστελλόριζο

[Η Ναυτεμπορική]: Εγκαίνια της ΕΝΠΕΝ αύριο στο ακριτικό Καστελλόριζο

Υπό την Αιγίδα της Επιτροπής ”Ελλάδα 2021” και την αρωγή του Δήμου Καστελλορίζου, θα διεξαχθεί η τελετή εγκαινίων της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων (ΕΝΠΕΝ) στο ακριτικό Καστελλόριζο, αύριο Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:30.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τον αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, κ. Χρυσόστομος και θα παραστούν δήμαρχοι νησιών, μέλη της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων και επίσημοι καλεσμένοι.

Το Καστελλόριζο επελέγη ως έδρα των γραφείων της Ένωσης για εθνικούς λόγους, αλλά και για το γεγονός ότι οι αγώνες της γίνονται όχι μόνο για τα μεγάλα και γνωστά ανά την υφήλιο ελληνικά τουριστικά νησιά, αλλά κυρίως για τα μικρά ακριτικά νησιά όπου η αύξηση του θαλάσσιου τουρισμού και των θαλάσσιων μεταφορών αποτελεί για αυτά βαθιά οικονομική ανάσα και λύση επιβίωσης και συνέχισης της οικονομικής δραστηριότητας.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η οικονομική ευημερία των ακριτικών νησιών αποτελεί την καλύτερη αμυντική θωράκιση έναντι των οποιωνδήποτε εξωτερικών κινδύνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!