Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΦΚΑ Κέρκυρας: Υπάλληλος δεν αναγνώρισε τον Κ. Χατζηδάκη- «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΦΚΑ Κέρκυρας: Υπάλληλος δεν αναγνώρισε τον Κ. Χατζηδάκη- «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΦΚΑ Κέρκυρας: Υπάλληλος δεν αναγνώρισε τον Κ. Χατζηδάκη- «Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, όταν εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, αιφνιδιάζοντας τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον γκισέ του Οργανισμού, ο οποίος δεν πίστεψε ότι πρόκειται πραγματικά για τον υπουργό. «Καλημέρα, είμαι ο υπουργός», είπε στον υπάλληλο και εκείνος του απάντησε «έλα τώρα, τι είναι αυτά;». «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν τον αναγνώρισε και νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα, ενώ αμέσως μετά, ο υπάλληλος ζήτησε συγγνώμη.

Η ανάρτηση του κ. Χατζηδάκη:

«Καλημέρα, είμαι ο υπουργός» είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα γκισέ στην Κέρκυρα στις 9:00 σήμερα το πρωί. «Έλα τώρα, τι είναι αυτά;» μου απάντησε. «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!» του είπα. «Ωωω, συγγνώμη, κύριε υπουργέ!» μου είπε εκείνος, αφού διαπίστωσε ότι δεν του κάνω πλάκα. Έτσι ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα στην Κέρκυρα, με μια απροειδοποίητη επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας, καθώς πήγα στο νησί για την παράδοση των νέων εργατικών κατοικιών.

Πρέπει να πω πως η κατάσταση ήταν καλύτερη από τον μέσο όρο του ΕΦΚΑ. Όλα ήταν εντάξει με την παρουσία των υπαλλήλων, οι υποδομές ήταν γενικά σε καλό επίπεδο, τα καινούρια κομπιούτερς είχαν παραδοθεί -τα υπόλοιπα για να καλυφθούν όλοι θα παραδοθούν σε μερικούς μήνες- και οι ασφαλισμένοι που ρώτησα ήταν γενικά ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!