Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Νίκαιας- Ρέντη: Νέα διανομή τροφίμων για ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ
[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Νίκαιας- Ρέντη: Νέα διανομή τροφίμων για ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Νίκαιας- Ρέντη: Νέα διανομή τροφίμων για ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Στον Πολυχώρο “Μάνος Λοΐζος” (Θηβών 245) του δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, θα πραγματοποιηθεί η διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι την Τετάρτη 7/4/2021, την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 και την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διανομή αφορά τη χορήγηση τροφίμων σε δικαιούχους του Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, οι οποίοι θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τις οδηγίες που θα λάβουν μέσω προσωπικού μηνύματος (sms), το οποίο θα σταλεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Στο μήνυμα θα αναφέρονται οδηγίες για την ημέρα και ώρα προσέλευσης του κάθε ατόμου χωριστά, καθώς και τα μέτρα προστασίας (μάσκα, αποστάσεις) που θα πρέπει να τηρούν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Κατά την προσέλευσή τους στον χώρο και προκειμένου για την εξυπηρέτησή τους, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν:

  • ΑΜΚΑ
  • Ταυτότητα ή διαβατήριο
  • Εξουσιοδότηση στην οποία να αναφέρεται το ΑΜΚΑ του δικαιούχου (στην περίπτωση που δεν προσέλθουν οι ίδιοι)
  • Απαραιτήτως καρότσι μεταφοράς τροφίμων λόγω βάρους των προϊόντων

Οι ωφελούμενοι που έχουν αποδεδειγμένα κινητικά προβλήματα (απόφαση αναπηρίας ΚΕΠΑ) και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από οικείο πρόσωπο με εξουσιοδότηση να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 2132004868-864-874.

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, διανομή τροφίμων καθώς και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!