Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο
[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο

[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται η εθελοντική αιμοδοσία τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Αιμοδοσίες από 23/11/2020 έως και 18/12/2020 , έχουν προγραμματιστεί από το δήμο Αθηναίων, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το Γ.Ν.Α «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και το Ογκολογικό Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι».

Η εθελοντική αιμοδοσία στα δημοτικά ιατρεία του δήμου Αθηναίων, συνεχίζεται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων. Ο δήμος υποστηρίζει ότι σε μια περίοδο που το σύστημα υγείας της χώρας δοκιμάζεται καθημερινά από την πανδημία του κορωνοϊού, η ανάγκη για προσφορά αίματος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και αποτελεί μια σπουδαία πράξη ζωής και αγάπης για τον συνάνθρωπό μας.

Το πρόγραμμα αιμοδοσίας έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο αυτό της κοινωνικής αλληλεγγύης, τα δημοτικά Ιατρεία, με το εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό που διαθέτουν, διασφαλίζουν την τήρηση όλων των προϋποθέσεων για ασφαλείς αιμοδοσίες, αλλά και των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα δημοτικά Ιατρεία στα οποία θα γίνουν οι αιμοδοσίες για να κλείνουν ραντεβού. Η διοργάνωση τους γίνεται από την Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Μανώλη Καλαμπόκα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!