Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Σε εξέλιξη νέες ασφαλτοστρώσεις
[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Σε εξέλιξη νέες ασφαλτοστρώσεις

[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Σε εξέλιξη νέες ασφαλτοστρώσεις

Συνεχίζεται, με εντατικούς ρυθμούς, το μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων των δρόμων της Αθήνας, που ξεκίνησε από τον δήμο, τον περασμένο Ιανουάριο.

Ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί 80 κεντρικοί οδικοί άξονες και άλλοι δρόμοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, ενώ σε άλλους 14 θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές εργασίες, έως τις αρχές του Αυγούστου.

Για «μαραθώνιο έργων υποδομής, στις γειτονιές της Αθήνας» κάνει λόγο σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «έργα με τα οποία επιχειρούμε να επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά της πόλης. Με καθαριότητα, καθημερινή φροντίδα του πρασίνου, περιποίηση του δημόσιου χώρου αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην οδοποιία και τα πεζοδρόμιά μας. Στις γειτονιές κερδίζει το στοίχημα της η Αθήνα» υπογραμμίζει.

Οι δρόμοι που θα έχουν ασφαλτοστρωθεί ως τις αρχές Αυγούστου είναι μεταξύ άλλων η Καρ. Σερβίας, η Μοσχονησίων, η Κριεζώτου, η Μοσχοπούλου, η Μελτίου κ.ά.

Και σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος αναφέρει πως «η δουλειά στις γειτονιές δεν σταματά ποτέ. Είναι καθημερινή, διαρκής. 17 δρόμοι ήδη ασφαλτοστρώθηκαν και ακολουθούν 14 τον Αύγουστο. Είναι οι δρόμοι που προστίθενται στους 80 που ασφαλτοστρώθηκαν και αναβαθμίστηκαν στις ημέρες της καραντίνας. Στην αρχή της πορείας για μία Αθήνα που αλλάζει. Που γίνεται καλύτερη».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!