Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Τοπαλούδη: Υψηλοί τόνοι από τη διαμαρτυρία συμβούλου του ΔΣΑ κατά της εισαγγελέως
[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Τοπαλούδη: Υψηλοί τόνοι από τη διαμαρτυρία συμβούλου του ΔΣΑ κατά της εισαγγελέως

[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Τοπαλούδη: Υψηλοί τόνοι από τη διαμαρτυρία συμβούλου του ΔΣΑ κατά της εισαγγελέως

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο, που δικάζει την υπόθεση Τοπαλούδη, μετά την άφιξη εντός του δικαστηρίου του σύμβουλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Γιώργου Κλεφτοδήμου.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του προέδρου της ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, Δημήτρη Βερβεσού , που ζητεί πειθαρχικό έλεγχο της εισαγγελέως του δικαστηρίου, ο κ. Κλεφτοδήμος ζήτησε από την έδρα τον λόγο, για να διαμαρτυρηθεί, όπως είπε, για όσα ανέφερε η Αριστοτελία Δόγκα στην αγόρευσή της για τον ρόλο των δικηγόρων στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Έχοντας στο χέρι του την ανακοίνωση του κ. Βερβεσού, ο κ. Κλεφτοδήμος ανέφερε ότι οι εκφράσεις της εισαγγελέως «προσβάλλουν ευθέως και συλλήβδην όλους τους δικηγόρους».

Η πρόεδρος επιχείρησε να επιβάλει την τάξη, επισημαίνοντας στον σύμβουλο ότι δεν έχει τον λόγο και ότι «υπάρχουν άλλα τμήματα για να εκφράσετε τα παράπονά σας, δεν είναι εδώ ο κατάλληλος τόπος».

Ο κ. Κλεφτοδήμος της απάντησε ότι «εκφράζω τις διαμαρτυρίες μου για τις αποστροφές της κυρίας εισαγγελέως».

Η εισαγγελέας ζήτησε αμέσως τον λόγο, αναφέροντας πως θα προχωρήσει σε δήλωση αποχής.

Στο ακροατήριο σημειώθηκε ένταση, με κάποιους από τους παρευρισκόμενους, όπως ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, να διαμαρτύρονται φωναχτά για την παρουσία του κ. Κλεφτοδήμου στην αίθουσα.

Η πρόεδρος ζήτησε αμέσως να αποχωρήσουν από το δικαστήριο όσοι φωνάζουν και έδωσε προσωρινή διακοπή της διαδικασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!