Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Μακρή: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε ο εισαγγελέας
[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Μακρή: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε ο εισαγγελέας

[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Μακρή: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε ο εισαγγελέας

Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή τον Οκτώβριο του 2018 στη Βούλα πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού δικαστηρίου της Αθήνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο δράστης που φαίνεται στο βίντεο της δολοφονίας να πυροβολεί 8 φορές τον επιχειρηματία είναι ο πρώτος κατηγορούμενος, λέγοντας χαρακτηριστικά: ” πέραν πάσης αμφιβολίας η σωματοδομή του κατηγορούμενου ταιριάζει με τη σωματοδομή του δράστη”.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί των κατηγορουμένων, όπως το ότι ήρθαν στην Ελλάδα για ανοίξουν μαγαζί εστίασης, δε δένουν.

Μάλιστα επισήμανε το γεγονός πως στις 20 ημέρες που παρέμειναν στην χώρα μας, έμειναν σε 4 ξενοδοχεία και νοίκιασαν 4 αυτοκίνητα

«Διαβιούν πολυτελώς για 20 ημέρες στην περιοχή της Βούλας-Γλυφάδας που δεν είναι από τις φθηνές. Εμείς που μένουμε εδώ, δεν μπορούμε. Δεν προέκυψε πως συναντήθηκαν με κάποιον επιχειρηματία, είπαν ότι έχουν επισκεφθεί κάποιο ακίνητο για να νοικιάσουν προκειμένου μα φτιάξουν καντίνα.

Είπαν ότι είχαν αρκετά χρήματα από την αποζημίωση που έλαβε η μητέρα τους από το τροχαίο στον Καναδά. Εάν έχεις τόσα χρήματα, έρχεσαι στην Ελλάδα ένα μήνα διακοπές και συνεχίζεις να μένεις στη Βουλγαρία. Και πας κάπου βόρεια. Στην Χαλκιδική για παράδειγμα» τόνισε ο εισαγγελέας.

Όσο αφορά την αιφνίδια αναχώρηση του από την Ελλάδα καθώς όπως είπε στην απολογία του, αρρώστησε το παιδί του, ο εισαγγελέας επισήμανε «έχει γεννηθεί το παιδί σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!