Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δικαστικά κατά «Νέων» στρέφεται ο Ν. Παππάς
[Η Ναυτεμπορική]: Δικαστικά κατά «Νέων» στρέφεται ο Ν. Παππάς

[Η Ναυτεμπορική]: Δικαστικά κατά «Νέων» στρέφεται ο Ν. Παππάς

Στη Δικαιοσύνη για χθεσινό δημοσίευμα, που τον εμφανίζει να συνδέεται με τη ροή χρηματικού ποσού 3 εκατ. ευρώ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην εταιρεία «Τοξότης» του ομίλου Καλογρίτσα, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Την επαύριον της ολοκλήρωσης των μαρτυρικών καταθέσεων στην προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Παππάς προανήγγειλε ότι θα προσφύγει κατά της εφημερίδας «Τα Νέα», η οποία, όπως καταγγέλλει, τον παρουσίασε ως εμπλεκόμενο στη διαδρομή των 3 εκατ. ευρώ. Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «αθλιότητα» της εφημερίδας και παρέπεμψε σε έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος που κατατέθηκε στην προανακριτική επιτροπή (συνοδευόμενη από σχετικό σχεδιάγραμμα) και αναφέρει ότι μετά τους προβλεπόμενους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι η ροή των χρημάτων ήταν η εξής: Από την εταιρεία Consolidated Contracting Engineering and Procurement στην «Τοξότης» ΑΕ, από εκεί στην εταιρεία του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα που διεκδίκησε τις τηλεοπτικές άδειες και από εκεί πίσω στην Τοξότης του ομίλου Καλογρίτσα. Παράλληλα, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι και ο ίδιος ο Χρήστος Καλογρίτσας δήλωσε στην προανακριτική επιτροπή ότι τα 3 εκατ. ευρώ επέστρεψαν στις εταιρείες του μετά την επιστροφή των εγγυητικών επιστολών.

Υπόθεση Novartis

Εν τω μεταξύ χθες ο Σταύρος Παπασταύρου, δικηγόρος και παλαιό στέλεχος της κυβέρνησης Σαμαρά, κατέθεσε στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Novartis με κατηγορούμενο τον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!