Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Διάκριση της Power Health ως «Εταιρεία της Χρονιάς»
[Η Ναυτεμπορική]: Διάκριση της Power Health ως «Εταιρεία της Χρονιάς»

[Η Ναυτεμπορική]: Διάκριση της Power Health ως «Εταιρεία της Χρονιάς»

Η εταιρεία POWERHEALTH, με κύριο χαρακτηριστικό την καινοτομία και την ασφάλεια των προϊόντων της, έλαβε μια σημαντική διάκριση ως «Company of the Year- Εταιρεία της Χρονιάς» στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Για τον λόγο αυτό ο νέος CEO της Power Health, Γιάννης Παντελίδης-Περγαντάς, ο οποίος, ως ανώτατο διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, αναλαμβάνει στο εξής όλες τις μεγάλες αποφάσεις που αφορούν τα επόμενα στρατηγικά βήματα της Power Health αναφέρθηκε στη δυναμική της εταιρείας. Όπως είπε, εξάγει σε 23 χώρες και θα συνεχίσει να έχει στραμμένο το βλέμμα στο εξωτερικό. Στόχος είναι να επενδυθούν τα ξένα κεφάλαια στην Ελλάδα ενώ, η εταιρεία έχει ρίξει τις δυνάμεις της στο να ισχυροποιηθεί με νέα καινοτόμα προϊόντα, αλλά και με υπηρεσίες customize για τον Έλληνα καταναλωτή και Έλληνα φαρμακοποιό.

«H βράβευσή μας δίνει δύναμη για το μέλλον, ένα μέλλον το οποίο είναι ελπιδοφόρο για την Power Health και αποτελεί ένα μέσο για να γνωρίσει ο υπόλοιπος κόσμος την υπεραξία αυτού του οράματος» επεσήμανε ο κ. Παντελίδης-Περγαντάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!