Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα. Ήταν ένα κανονικό ποτήρι» – Η απολογία της 36χρονης για το βιτριόλι
[Η Ναυτεμπορική]: «Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα. Ήταν ένα κανονικό ποτήρι» – Η απολογία της 36χρονης για το βιτριόλι

[Η Ναυτεμπορική]: «Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα. Ήταν ένα κανονικό ποτήρι» – Η απολογία της 36χρονης για το βιτριόλι

« Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα. Ηταν ένα κανονικό ποτήρι. Δεν γνώριζα ότι θα προκληθεί τόσο μεγάλη ζημια» είπε στην ανακρίτρια η 36χρονη κατηγορούμενη που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, η οποία τελικά ομολόγησε την πράξη της. Είναι η πρώτη φορά που η δράστιδα απολογείται καθώς ενώπιον του ανακριτή τον περασμένο Ιούνιο είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Μετά το τέλος της απολογίας της οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή.

Ακολουθεί ολόκληρη η απολογία της 36χρονης, που δημοσίευσε η ΕΡΤ

Ανακρίτρια: Αποδέχεστε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας;

Κατηγορούμενη: Δεν αποδέχομαι την κατηγορία όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Αποδέχομαι το αδίκημα της σωματικής βλάβης.Ολα τα έτη του ενήλικου βίου μου τα έχω διανύσει χωρίς παραβατική συμπεριφορά. Η στάση μου αυτή απέδειξε ότι υπερισχύει ο τρόπος ανατροφής μου και η δομή της προσωπικότητάς μου. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και για αυτό με τη σημερινή μου απολογία μου θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν. Λυπάμαι ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου.

Ανακρίτρια: Για ποιο λόγο θέλατε να της προκαλέσετε σωματική βλάβη;

Κατηγορουμένη: Απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Τη θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με έκανε να δω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!