Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Η Ναυτεμπορική]: DEMO: ξεκινά πάλι το πρόγραμμα  υποτροφιών& πρακτικής για απόφοιτους φαρμακευτικών σχολών
[Η Ναυτεμπορική]: DEMO: ξεκινά πάλι το πρόγραμμα  υποτροφιών& πρακτικής για απόφοιτους φαρμακευτικών σχολών

[Η Ναυτεμπορική]: DEMO: ξεκινά πάλι το πρόγραμμα  υποτροφιών& πρακτικής για απόφοιτους φαρμακευτικών σχολών

Η DEMO επενδύει για το 2020 στη νέα γενιά και στο πρόγραμμα “Start your Journey”, έναν θεσμό Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης που με μεγάλη επιτυχία εγκαινίασε πριν τρία χρόνια. Νέοι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών σχετικών με τον φαρμακευτικό κλάδο, μπορούν να κάνουν αίτηση για εφάπαξ χρηματική ενίσχυση, καθώς και για 6μηνη έμμισθη πρακτική άσκηση στην εταιρεία.

Στη τελική φάση του Προγράμματος οι Αριστούχοι Επιστήμονες διαφόρων κλάδων που προκρίνονται καλούνται για προσωπική συνέντευξη και γνωριμία με στελέχη της επιχείρησης προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητά τους. Εφέτος και λόγω των μέτρων ασφάλειας για την προστασία από τον COVID -19 οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Οι προσωπικές επιθυμίες των υποψηφίων παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση, καθώς αυτό που προέχει είναι η εταιρεία να βοηθήσει κάθε νέο επιστήμονα με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα και με το πώς ο ίδιος οραματίζεται το μέλλον και τη σταδιοδρομία του. Έτσι Υποτροφίες δίνονται κατά βάση σε υποψήφιους που έχουν άμεσο ενδιαφέρον συνέχισης των σπουδών τους και οι Πρακτικές σχεδιάζονται με τρόπο που να βοηθούν τους νέους να αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς που τους ενδιαφέρουν.

Υποβολή των αιτήσεων για το φετινό «Start Your Journey» γίνεται στο www.demo.gr/startyourjourney από την 1η Ιουλίου 2020 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου 2020

1ο Virtual Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Η DEMO υποστηρίζει και συμμετέχει επίσης στο 1ο Virtual Πανόραμα Επιχειρηματικότητας που θα διεξαχθεί από τις 11 έως και τις 15 Ιουλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!